Hey!

Ik ben Kim, 34 jaar en geboren in Rotterdam.

Zo'n gekke hondenmama, yep! That's me!


Dit is waar het allemaal begon, bij de passie voor het fotograferen van mijn eigen hond Cadillac.

En zoals je misschien al aan de naam van mijn hond kan zien, ben ik een echte fifties lover!

 

Ik had nooit verwacht dat ik zo veel van een dier kon houden. Ik had vroeger wel 2 Engelse Bullterriërs waarmee ik ben opgegroeid, maar je eerste eigen hond is tóch iets anders.

 Een gekke bek, een schattig koppie, een mooie plek, alles begon ik vast te leggen. Een instagram van Cadi kon natuurlijk niet ontbreken.

 

 Ik begon gekleurde doeken te kopen als achtergrond en kocht mijn aller eerste camera.  Cadi was nu mijn fotomodel!


Maar dit kon beter, het was nog niet perfect. Het was nog niet hoe ik het in mijn hoofd voor me zag.
Na het kopen van betere gear ben ik mij gaan verdiepen in het fotograferen zelf, maar ook in fotobewerking, het gebruiken van flitslicht, het omgaan met andere honden en ga zo maar door. Wauw, nooit gedacht dat je aan zóveel moet denken voor het maken van één mooie foto!
Na veel geduld en lange tijd leren wist ik het, dit wil ik voor andere baasjes ook doen, mooie foto's van goede kwaliteit waar met trots naar gekeken mag worden. 
Jouw hond op zijn allermooist!

Doorsnee foto's van je hond in het park of het bos? Nee, het trekt mij totaal niet. Ondanks er fotografen zijn die hier prachtige foto's van maken is dit niet mijn ding. Ik wil gek, kleurrijk, brutaal, ondeugend. Ik wil de persoonlijkheid van jouw hond kunnen vastleggen in een foto met kleur dat blijheid uitstraalt!

 


Het shooten en het nabewerken geeft mij zoveel plezier. Ik ben best perfectionistisch wat soms tegen kan werken, maar in dit vakgebied is het zéker een voordeel. Ik ben pas klaar als ik denk dat het goed is. En om dan de resultaten te zien.. I LOVE MY JOB!

Misschien denk je nu "maar mijn hond luistert niet zo goed" of "hij zit nooit stil"
9 van de 10 honden die langs komen hebben nog nooit eerder een fotoshoot in studio setting gedaan, jij bent niet de enigste die zich af vraagt of dit wel gaat lukken.
Perfect luisteren hoeft niet, dat hij zich op zijn gemak voelt is het belangrijkste, dit is de sleutel tot een geslaagde fotoshoot!

XOXO Kim.

 

 

Bekijk pakketten